Psssssssst… Wanna know a beauty secret?!

6 Sep

Tangle Teezer. Dat is de naam van het geheime wapen dat ik gebruik om mijn lokken te temmen. Ik moet toegeven dat ik al bij al geluk heb met mijn haren, want ik hoef er écht niet veel werk in te steken. Het enige wat ik doe is ze om de twee dagen wassen en verzorgen met een conditioner. Eens die conditioner uitgespoeld is, ben ik ready to go. Haardrogers en stijltangen zijn niet aan mij besteed, ik hou het liever au naturel. Eén klein en ongelooflijk vervelend probleem heb ik echter: in mijn nek krijg ik héél makkelijk klitten in mijn haren. Geen kleine makkelijk te ontwarren klitten, maar rasechte dreadlocks. In het verleden leidde dat al eens tot stevig gevloek voor de spiegel, maar twee jaar geleden kwam mijn moeder – die trouwens kapster is – to the rescue. Ze gaf me als kerstcadeau immers mijn eerste Tangle Teezer.

‘En dat is?!’, hoor ik sommigen onder jullie denken. Wel, de Tangle Teezer is een haarborstel met korte en lange ‘tandjes’ die ontworpen werd door kapper Shaun P om haren snel en pijnloos te ontwarren. In het verkoopspraatje staat verder ook dat de Tangle Teezer ergonomisch is, licht masserend en beter voor het haar dan een gewone borstel. Eerst was ik een beetje sceptisch, maar ondertussen kan ik niet meer zonder en gebruik ik ‘m elke dag. Na het wassen van mijn haar om het uit te kammen of gewoon tussendoor om de klitten eruit te krijgen. It works like a charm!

By the way 1: Onlangs werd de Tangle Teezer door Harper’s Bazaar in hun Beauty Hot 100-lijst gegooid. Volledig terecht, vind ik!

By the way 2: Momenteel is de Tangle Teezer verkrijgbaar in de coole fluokleuren hieronder. Mmmooi! 

Meer info over de Tangle Teezer vind je HIER.

Eén reactie to “Psssssssst… Wanna know a beauty secret?!”

  1. Astrid september 6, 2012 bij 9:45 am #

    Dat heb ik nodig! Mijn lokken zijn ontembaar, zeker na het wassen. Ik trek altijd mijn haren uit tijdens het kammen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: