To buy or not to buy: de Cat Tee Dress van Lazy Oaf

4 Sep

Liefste dagboek,

ik heb jouw raad nodig. Gisteren werd ik verliefd op de Big Heart Tee Dress, een supermooi jurkje van het Britse merk Lazy Oaf, met een gigantisch rood hart op de voorkant. Ik surfte naar de Lazy Oaf-site en kocht het. Vandaag, toen ik opnieuw een kijkje ging nemen, viel ik echter halsoverkop voor de cat tee dress, een ander extreem leuk jurkje op de site. Je ziet het op boven- en onderstaande foto’s. Ik weet dat het verkeerd is om iets te beginnen met twee verschillende jurkjes tegelijkertijd, maar ik krijg het écht niet uit mijn hoofd. Ooh allerliefste dagboek, wat moet ik nu doen?!

Veel liefs,

Birte

Meer over Lazy Oaf op hun website of op hun Facebookpagina.

5 Reacties to “To buy or not to buy: de Cat Tee Dress van Lazy Oaf”

 1. Niels september 4, 2012 bij 9:03 am #

  kopen nondedju!

 2. Ans september 4, 2012 bij 9:08 am #

  Kopen! Kopen! Kopen!

 3. Valérie september 4, 2012 bij 9:11 am #

  Seg, ik heb gisteren al gezegd dat je ’t moet kopen. Luisteren dedju!

 4. sylvia september 4, 2012 bij 9:24 am #

  ze zeggen altijd dat er geen domme vragen bestaan, maar dit…

 5. Saar september 4, 2012 bij 9:42 am #

  Jeetje Birte, daar moet ge nu echt geen vraag aan vuilmaken zelle. Als iets zo mooi is, hoort dat gewoon in uw kleerkast. Duh.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: