Totally in love with Laura, my new coat!

3 Sep

Laura. Dat is de naam van mijn nieuwe winterjas, een superwarme kakigroene parka met gezellige en grote kap. Die naam heeft ie niet van mij gekregen, want néé, ik ben nog niet zo obsessed dat ik mijn kleren een voornaam geef. Mijn jas werd ‘Laura’ gedoopt door de mensen van mbyM, het merk dat ‘m in de winkels gooide. Enkele weken geleden al werd ik verliefd op Laura, maar ik vond het nogal belachelijk om begin augustus een winterjas te kopen. Zaterdag was het 1 september en dat vond ik een heel ander verhaal. Ondertussen wonen Laura en ik al twee dagen samen en ik moet zeggen: het klikt!

Voor de geïnteresseerden: ik kocht Laura bij Zimba in Kortrijk. Ook verkrijgbaar in het donkerblauw. Meer info op http://www.mbym.dk.

6 Reacties to “Totally in love with Laura, my new coat!”

 1. Niels september 3, 2012 bij 9:04 am #

  Birte Gallagher: BOOYA! 🙂

 2. Robby september 3, 2012 bij 9:09 am #

  en azo ije were uw geld verteerd 😉

 3. Sarah september 3, 2012 bij 1:51 pm #

  Ah die Laura staat je goed! Ik zie ook Celine aan uw voeten 🙂

 4. smieke september 3, 2012 bij 8:05 pm #

  Hey, ikheb ook al jaren een parka, degelijk gerief…alhoewel de mijne eerder marcel noemt 🙂 Oh ja ook een zaaaalige kap precies…laat die sneeuw maar komen 😉

 5. contentable maart 23, 2013 bij 12:00 am #

  Die wil ik ook! Maar hij is nu overal uitverkocht.. *jaloers*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: