Giveaway: 3 paar oorbellen en 1 paar haarspelden van Je m’en fous!

31 Aug

Laat ik deze blog beginnen met een bekentenis: ik ben nooit een grote fan geweest van het je m’en foutisme. De 22-jarige Niki Mistiaen uit het West-Vlaamse Izegem heeft mij echter bekeerd, want zij maakt onder de naam Je m’en fous! schattige juweeltjes en accessoires met leuke retroprints. En ik heb goed nieuws voor jullie. Ik mag op Chit Chat namelijk 4 van haar creaties weggeven: 3 paar oorbellen (1 paar met een jongen en een meisje, 2 paar met bloemetjes) en 1 paar haarspeldjes met polkadots.

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze lovely hebbedingen?

1. Schrijf hieronder een comment. Vermeld of je een paar oorbellen (en zo ja: dewelke) of de haarspeldjes wil winnen en waarom JIJ de uitverkorene moet zijn…

2. Deel deze blog op je Facebookpagina.

3. Like de Facebookpagina van Je m’en fous HIER.

4. Like de Facebookpagina van Chit Chat HIER.

De wedstrijd loopt tot zondagavond 20u00, de winnaars worden maandagochtend bekendgemaakt op de Facebookpagina van Chit Chat.

PS: op 17 november organiseert Niki in haar hometown Izegem Zelvegemakt, een markt voor creatievelingen die hun zelfgemaakte creaties aan de man (of vrouw) willen brengen. Inschrijven kan nog op zelvegemakt@izegem.be. Meer info HIER!

16 Reacties to “Giveaway: 3 paar oorbellen en 1 paar haarspelden van Je m’en fous!”

 1. Karen augustus 31, 2012 bij 8:02 am #

  Graag de oorbelletjes met de jongen en het meisje! Waaaant ik lig momenteel met mijn rechterhand in de gips (arme ik!) én wil deze oorbelletjes dan graag cadeau doen aan … rararaaaaa om mij uit de nood te helpen!

 2. Valérie augustus 31, 2012 bij 8:04 am #

  Ik wil graag een paar oorbellen winnen… het welke maakt me eigenlijk totaal niet uit, want ik kan toch niet kiezen. En waarom ik moet winnen? Omdat ik al weken vergeet oorbellen te dragen en deze exemplaren me zeker zullen motiveren om dat niet te vergeten.

 3. Cleo augustus 31, 2012 bij 8:19 am #

  Ik wil heel graag het eerste paar oorbellen (de witte met de bloemetjes)! Dit omdat ik een ‘oorbellen freak’ ben, en geen dag door het leven ga zonder een leuk paar oorbellen in te hebben. En deze zouden echt niet misstaan in mijn collectie! 🙂

 4. Dorre augustus 31, 2012 bij 8:24 am #

  Wow, nu ga ik toch ook mijn kans wagen voor de haarspeldjes of de oorstekers met bloemen 😉 Waarom? Ik deel mijn kledij- en accessoirekast met mijn 2 zussen. Je zou dus niet 1 maar liefst 3 meisjes heeeel blij maken. Over een extra goede daad gesproken!

 5. marieke augustus 31, 2012 bij 8:26 am #

  Grote fan van de okerkleurige oorbellen… Waarom ik moet winnen? euhm, omdat ik ze graag zie én overmorgen jarig ben? 🙂

  • An augustus 31, 2012 bij 8:41 am #

   ‘ t is dus een berichtje van An en niet van marieke hé 🙂

 6. Ans augustus 31, 2012 bij 8:34 am #

  Birte, weer zo’n leuke spulletjes! Ik weet niet waar je ze vindt, maar thank god voor chit chat zodat ik af en toe leuke nieuwe dingen ontdek 🙂 Gezien ik geen oorbellen kan dragen, mag je me altijd de haarspeldjes kadoo doen 🙂 x

 7. Ans augustus 31, 2012 bij 8:41 am #

  Zo’n mooie spulletjes weeral! Ik ben helemaal weg van de haarspeldjes, want ik ken een 5-jarige meisje met mooie blonde haren die daar heel leuk mee zou staan 🙂

 8. Sara augustus 31, 2012 bij 11:45 am #

  Ooooh ik ben fan (van alle4 eigenlijk) maar als ik moet kiezen dan zijn het de oorbelletjes met de bloemetjes (maar tussen die twee kan ik niet kiezen).

  Ik beloof dat als ik win, ik er zeker zelf nog een paar koop! (en anders waarschijnlijk ook..) en omdat ik in Heultje woon, dat spreekt voor zich. En Nina goede smaak moet meegeven 😉

 9. Saar augustus 31, 2012 bij 1:04 pm #

  Ik ben FAN van de oorbellen, vooral die met de gezichten! Omdat ik gewoon een meisje ben, duh.

 10. Evelien augustus 31, 2012 bij 4:48 pm #

  Hallo, Evelien hier! Omdat ik heeeeeel erg graag oorbellen draag, en dus eigenlijk niet meer buitenkom zonder (voel me naakt dan) zou ik graag die oorbellen met het jongetje en het meisje winnen, WAAROM? Wilt gij nu echt dat ik me naakt voel, dag in dag uit 😦

  😉 Lovies he!

 11. Sarah augustus 31, 2012 bij 5:21 pm #

  Amai wat mooi zeg !! ik wil die gele oorbellen ook wel, ik kan eigenlijk niet kiezen, ze zijn alle3 zo schoon !!! ook de haarspeldjes zijn cute maar die ben ik dan kwijt aan mijn dochters..Nee deze keer is het aan mij, ik kies dus de gele en denk lekker aan mezelf (mag ook wel eens he)

 12. Anneke september 1, 2012 bij 1:39 pm #

  Ik wil de haarspelden, want deze morgen heeft de kapster het toch iets te kort geknipt !

 13. Birgit september 2, 2012 bij 12:14 am #

  Ik zou heel graag de oorbellen met de bloemetjes winnen! Da’s iets om naar uit te kijken, want ik heb nog aaaltijd herexamens 😦 Maar over een week zouden ze mee op reis mogen naar Italië! 😀

 14. Christophe Moons september 2, 2012 bij 5:12 pm #

  Hallo! Ik ga voor de haarspeldjes! Waarom? Niet voor mijzelf – natuurlijk – maar voor mijn vriendin die helaas niet zelf kan deelnemen wegens ziekte, maar mij wel had laten weten dat ze deze héél leuk vond! (En anders ga ik voor de oorbellen met het meisje en de jongen, maar dat zal dan niet meer gaan zeker?! :-D)

 15. stephanie september 2, 2012 bij 5:55 pm #

  Aangezien ik verzot ben op alles met rood met witte stippen , zou ik graag deze speldjes in mijn bezit wel willen hebben 🙂 ze zouden geweldig welkom zijn in mijn collectie rood met witte stippen artikelen 🙂 ( heb al dekbedovertrek, emmertje,servietjes,bordjes,beker,dozen,fotohouders,tassen,…)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: