Jola Rosie: Baked With Love

30 Aug

Even slikken voor ik mijn blog begin te schrijven, want bij het bekijken van de foto’s hierboven is het water me létterlijk in de mond gelopen.

Zo, I’m ready. Vandaag wil ik bloggen over Jola Rosie aka Jolien Dirix, een vriendin van me die de allermooiste cupcakes maakt. En dat is niet alles. Jolien zet haar cupcakes ook op de foto, ze deelt haar recepten op haar blog én ze maakt cupcakes en taarten op bestelling. Dat ze gepassioneerd is, is dus wel het minste wat je kan zeggen. Op de foto’s zie je, van boven naar onder, Joliens homemade cupcakes met aardbeien, kokosnoot, frambozen, koffie én de speciale Zwarte Woud-cupcakes (een luchtige chocolade-cupcake met kersenvulling). Volgens mij zien de cupcakes er overigens éxtra lekker uit omdat Jolien ze zo mooi op de foto heeft gezet. Multi-talent, anyone?

Je kan de cupcakes van Jola Rosie – de naam komt van Joliens oma, die haar leerde bakken – op woensdag en donderdag proeven bij De Dry Coppen in Leuven. Meer foto’s en recepten vind je op haar Facebook-pagina én op haar blog.

2 Reacties to “Jola Rosie: Baked With Love”

  1. Niels augustus 30, 2012 bij 11:13 am #

    heel mooi en wellicht ook heel lekker, MAAR ik wacht nog steeds op de eerste cupcake die makkelijk te eten is 🙂

    • natalie augustus 30, 2012 bij 12:16 pm #

      volmondig mee eens! ;0) Maar eerlijk is eerlijk : ze zijn super mooi en zien er even lekker uit. Wordt hopelijk vervolgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: