Little Black Dress

25 Aug

Over The Little Black Dress is al veel geschreven en gepraat. Elk meisje moét er volgens de universele moderegels (wat die ook zijn) eentje in haar kleerkast hebben. Toegegeven: ik heb er meer dan ééntje in mijn kleerkast, maar ik wou jullie vandaag mijn favoriete LBD tonen.

Het kleedje werd ontworpen door de Amerikaanse Eliza Starbuck voor The Uniform Project. The Uniform Project was een project (du-uh) waarbij de New Yorkse Sheena Matheiken vanaf mei 2009 één jaar lang dezelfde jurk droeg. Daarmee wou ze mensen aanzetten tot duurzame consumptie én zamelde ze geld in voor een Indiase organisatie die kinderen uit de sloppenwijken naar school wilde sturen. Ik volgde de blog én het project van Matheiken op de voet en besloot het kleedje ook aan te schaffen. Ondertussen heb ik mijn LBD al een dikke twee jaar, en hoewel ik het supermooi vind, ben ik  er wel iets zuiniger op dan Sheena Matheiken. Ik draag het niet zo vaak, maar dat is helemaal niet erg. Het voordeel is immers dat dit stuk nooit outdated zal zijn, omdat het zo simpel is. I like! You too?!

Meer info op http://www.youbrightyoungthings.com en http://www.theuniformproject.com.

3 Reacties to “Little Black Dress”

  1. smieke augustus 26, 2012 bij 6:28 pm #

    Ja ik vind het ook mooi!!

  2. Niels augustus 27, 2012 bij 9:10 am #

    goedgekeurd!

  3. Valérie augustus 27, 2012 bij 9:14 am #

    Schuun! Hééél schuuun!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: