New in town: de Nikon Coolpix S01

24 Aug

Ik geloof officieel niet meer in toeval. Vorige zaterdag liep ik te zeuren dat mijn compact camera écht wel aan vervanging toe is, gisteren kreeg ik een persbericht in mijn mailbox van de Nikon Coolpix S01, de eerste ‘miniatuurcamera’ van Nikon. Mini is ie inderdaad, want de camerabody van dit toestel is kleiner dan een creditcard. Toch beschikt de Coolpix S01 over een NIKKOR-objectief met 3x optische zoom, een 2,5 inch touchscreen, een 10,1 megapixel CCD-beeldsensor, een intern geheugen van 7,3 GB én een 720p filmfunctie. Size doesn’t matter, dus! De Coolpix S01 lijkt mij in elk geval ideaal om overal mee naartoe te nemen in mijn handtas om snapshots te nemen van alles wat ik leuk/opvallend/interessant vind… voor Chit Chat bijvoorbeeld.

Er rest mij nog één vraag voor de mensen van Nikon: die macarons, zijn die inbegrepen in de prijs?!

De Coolpix S01 is verkrijgbaar vanaf eind september in de kleuren zilver, roze, rood, zwart en wit.
Adviesprijs: € 149.

Meer info op http://www.nikon.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: