6 winkels die ASAP naar België moeten komen

13 Aug

Urban Outfitters, Forever 21, Primark… Het zijn alle 3 voorbeelden van buitenlandse winkelketens die we nog niet zo héél lang geleden ein-de-lijk in België mochten verwelkomen (en believe me, verwelkomd hebben mijn portemonnee en ik ze…). Ik heb echter het gevoel dat er nog steeds ‘iets’ ontbreekt. Wat dan wel? Je leest het hieronder :-).

TOPSHOP

Heeft Topshop eigenlijk nog een introductie nodig? Voor de nitwits onder jullie: Topshop is een Britse keten. De flagship store, waarin een mens letterlijk verloren kan lopen, bevindt zich op Oxford Street in Londen. Verder heeft de keten nog vestigingen in zo’n 20 landen, maar België valt tot nu toe uit de boot. Dat is doodzonde, want Topshop verkoopt de allerleukste en – hipste kleren (zelfs Kate Moss herself ontwierp al enkele collecties voor Topshop), schoenen, accessoires én make-up.

Benieuwd geworden? Surf zeker eens naar http://www.topshop.com.

UNIQLO

Deze Japanse keten verkoopt superleuke basics. Denk shirts, broeken, hemden, onderbroeken en nog veel meer… en dat in ALLE kleuren van de regenboog. Als ik naar Londen ga, spring ik altijd binnen bij Uniqlo om een nieuwe voorraad skinny jeans in te slaan. Ze zitten supergoed en zijn helemaal niet duur, dus what’s not to like? 有難う (*), Uniqlo!

Meer info op http://www.uniqlo.com.

SEPHORA

Aka beautyheaven… Ik ben vooral stapelverliefd op de Amerikaanse vestigingen van Sephora, aangezien die exotische (lees: bij ons iets moeilijker te vinden) beautymerken verkopen zoals * haalt diep adem * Nars, Benefit, Urban Decay, Bobbi Brown, Too Faced, Bliss, By Terry… Vorig jaar deed ik mezelf in de Sephora in Miami nog een lichtgele nagellak van Hello Kitty, een pincet met tijgerprint van Tweezerman én een pakketje van Benefit cadeau.

Beauty addicts surfen best eens naar http://www.sephora.com.

ANTHROPOLOGIE

Ik ontdekte Anthropologie dankzij mijn bazin Sylvia en daarvoor ben ik haar nog steeds ZOOO dankbaar. Hier koop je niet alleen (romantische) kledingstukken, maar ook supermooie accessoires, verzorgingsproducten en spullen voor je interieur. De dichtsbijzijnde vestigingen van Anthropologie zitten in Londen en het wordt naar mijn bescheiden mening hoog tijd dat ze het Kanaal oversteken…

Meer info op http://www.anthropologie.eu.

GAP

Nu niet om de sportieveling uit de hangen, maar bij GAP in LA kocht ik vorig jaar de allerbeste. joggingbroek. ever. De Amerikaanse keten staat voor goeie basics voor hem, haar én the little ones.

GAP-lekkers bewonderen kan op http://www.gap.com.

BENEFIT

Toegegeven: we kunnen ondertussen al Benefit-producten kopen bij enkele Inno-vestigingen in ons land. Dat is echter niét hetzelfde als zo’n heerlijke roze winkel met coole Benefit-cosmetica én een brow bar waar je je wenkbrauwen kan laten plukken, harsen, verven… Als Benefit-addict zou ik er volgens mij op m’n eentje voor kunnen zorgen dat ze hun maandelijkse omzet halen, dus get your Benefit-asses over here. Pretty please?!

Surfen kan naar http://www.benefitcosmetics.com maar bid vooral met me mee dat deze 6 ketens as soon as possible gelanceerd worden in ons landje…

(*) ‘Dankjewel’ in het Japans.

Eén reactie to “6 winkels die ASAP naar België moeten komen”

  1. Chloé Pauwels augustus 13, 2012 bij 10:49 am #

    http://www.kikocosmetics.com/
    ook zeker de moeite! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: