GIVEAWAY: 3 juwelen van TopVintage!

9 Aug

Morgen is het mijn 29ste verjaardag. Dat betekent niet dat ik alleen maar cadeautjes ga krijgen, ik ga er ook weggeven. Van TopVintage mag ik op Chit Chat namelijk de 3 juwelen weggeven die jullie op de foto’s hierboven en hieronder zien *klapt opgewonden in haar handjes*.

TopVintage heeft voor veel online-shoppers geen introductie meer nodig, maar voor diegenen die het nog niet kennen een klein woordje uitleg. De website http://www.topvintage.nl heeft de grootste en meest gevarieerde onlinecollectie exclusieve retrokleren geïnspireerd op de jaren 40, 50 en 60 in Europa. Hun specialiteit is de vrouwelijke pinup-stijl (denk An Lemmens) en je vindt bij TopVintage het grootste aanbod aan merken zoals Pinup Couture by Pin Up Girl Clothing, Collectif Clothing, Miss Candyfloss, Emmy, Glamour Bunny, Esther Williams en Steady Clothing. In diezelfde stijl vind je op TopVintage ook accessoires, pumps én sieraden van merken zoals Bubblegum Vegas en From Paris With Love!

Van dat laatste merk, From Paris With Love!, mag ik aan jullie weggeven:

– 1 paar 40s enamelled Faux Feathers earrings

– 1 Wrap Your Wrist stylish blue owl bracelet

– 1 Reindeer Trophy shiny gold necklace

What to do om één van deze 3 BEA-UTIFUL juweeltjes te winnen?

1. Schrijf hieronder een comment. Vermeld welk juweel je wil winnen en waarom JIJ de uitverkorene moet zijn…

2. Deel deze blog op je Facebookpagina.

3. Like de Facebookpagina van Topvintage.nl (www.facebook.com/topvintage).

4. Like de Facebookpagina van Chit Chat (www.facebook.com/chitchatontherocks).

Wil je meer info over TopVintage of wil je gewoon meer foto’s zien van de te winnen juwelen? Surf dan snel naar http://www.topvintage.nl!

De wedstrijd loopt tot morgenavond 24u00, de winnaars worden zaterdagmiddag bekendgemaakt.

Veel succes sweethearts!!!

18 Reacties to “GIVEAWAY: 3 juwelen van TopVintage!”

 1. Ans Cannaerts augustus 9, 2012 bij 10:24 am #

  Birte, Birte, Birte, hoe kom je toch altijd aan die leuke spullen? 🙂 Leuke blog: to the point, bondig en altijd leuk lezen tussen de dagelijkse bezigheden door!

  De uil-armband ziet er superleuk uit! Moest je hem aan mij kwijt willen, dan is dat omdat je je laatste jaar als 20-tiger samen met een andere 29-tiger moet vieren 😉 Zo kunnen we ons samen hip & stylish voorbereiden op het leven als 30-tiger 😀

  Groetjes aan de boyfriend en jullie 2 overheerlijke puzzen! x

 2. An-Sofie augustus 9, 2012 bij 10:24 am #

  Joepie joepie joepie! Welk meisje is nu niet verliefd op juweeltjes? Ik ben helemaal weg van de groene pauwenveren. Omdat: ik al 25 x pauwenoorbellen heb vast gehad, maar er nooit toe ben gekomen ze te kopen, groen mijn lievelingskleur is, ik helemaal geeeeeek ben op oorbellen en ook wel gewoon omdat mijn dag dan goed gemaakt is! Nog een zielig argumentje over: ik moet studeren voor mijn herexaam! 😦

 3. Anne-Isabelle augustus 9, 2012 bij 10:34 am #

  Woooo-ooo-OOOW Birte!! Ik gok niet graag, maar voor de Faux Feathers earrings doe ik meteen mee. Al was het maar alleen om je super blog te promoten…. Oh, en ik ben binnenkort werkloos, helpt dat ook? 🙂

 4. Lieve augustus 9, 2012 bij 10:43 am #

  Omdat ik vanop de GG-redactie eens in jouw richting wil kunnen juichen dat ik een mooie armband gewonnen heb! Staat aan het koffieapparaat vast beeldig bij jouw handtas. 😉

 5. Jolien augustus 9, 2012 bij 10:47 am #

  Haha Birte jij Hipster. Altijd al fan geweest van je STIJL !! Good luck 🙂 En als we nu toch hier zijn ik wil die ketting wel. oh PS: HOERA voor JOU !!

 6. Wouter augustus 9, 2012 bij 10:59 am #

  Omdat ik een goed vriendje wil zijn en mijn vriendin van hertjes houdt en van schedelkes net zoals ik. Recent bewijs op haar eigenste facebook mag hiervan bewijs zijn dus bij deze zou ik niet ondankbaar moest de ketting mijn richting uitkomen 😉

 7. Evelien augustus 9, 2012 bij 11:00 am #

  My honey boo boo fan! Ik mag die oorbellen toch wel winnen he! Omdat ik jou persoonlijk al geholpen heb ;);) remember remember 2x werchter hihi! En omdat ik al een keertje een pakketje juwelen in de post ben kwijtgeraakt 😦 (voor betrouwbare bronnen: Sarah C) En ook gewoon omdat ik van je hou! xx

 8. Karen augustus 9, 2012 bij 11:05 am #

  Omdat ik supertof ben en uiltjes wel tof vind, waag ik mijn kans om de ring te winnen!

 9. Ines augustus 9, 2012 bij 11:11 am #

  I love schedels, in een niet-creepy manier.
  En hoera voor de blog, eindelijk eentje zonder flauw gezever en fletse wijverij.

 10. tinne augustus 9, 2012 bij 12:41 pm #

  Mijn liefste possums allemaal: weet dat we ook bij Veritas dit soort juwelen hebben. Meer zelfs: soms identiek dezelfde. Alleen noemen zij het ‘vintage’ en zit het bij ons ‘gewoon’ in de collectie, zonder het ‘ik hype vintage-label ‘vintage”. Indien je niet wint, allemaal naar de Veritas dus 🙂

  • chitchatontherocks augustus 9, 2012 bij 12:54 pm #

   Hey Tinne! Ze noemen het niet vintage, ze zeggen dat het vintage-style is :-). Enneuh… Ik wil binnenkort gerust ook iets rond Veritas doen, hoor, als je me een persdossier stuurt. Jullie hebben idd ook héél mooie spullen en dan moet je geen sluikreclame meer maken ;-). Zoen!

 11. Ines augustus 9, 2012 bij 1:37 pm #

  Ha, ik heb net je blog tot in New York gekregen, en daar vinden ze ook dat ik het hert verdien! Nu in’t Engels bloggen en je hebt er een lezer bij 😉

 12. Kathleen Vervoort augustus 9, 2012 bij 1:41 pm #

  Wat een leuke wedstrijd !!!
  Ik ben dus één vd mensen die Topvintage.nl dus nog niét kende (shame on me) maar mocht hun website vanavond overbelast zijn, dan is dat mss mijn schuld. Wat een leuke spulletjes allemaal !!!
  Enne… die armband… die zou wel mooi passen bij mijn nieuwe, vrouwelijkere, look 😉

 13. Petra augustus 9, 2012 bij 4:48 pm #

  Omdat ik al 50x mee heb gedaan aan de TopVintage give-away-friday, nog nooit heb gewonnen, daarom genoodzaakt ben om al die mooie jurken, schoenen en sieraden dan maar te kopen want ik kan er echt niet zonder, nu blut ben en toch heeeeel graag de hertenketting zou willen hebben 🙂

 14. Liezelot augustus 10, 2012 bij 3:31 pm #

  Omdat ik zowel Chit Chat als Top Vintage super leuk vind én de Hertenketting is echt iets voor mij!

 15. Saar augustus 10, 2012 bij 3:35 pm #

  Oeh, die oorbellen zie de Cobbie wel zitten! Birte: proficiat met je blog! Het is, net zoals Topvintage, súperleuk en hélemaal mijn ding 🙂

 16. An augustus 10, 2012 bij 7:59 pm #

  Fan van het hert en de uil, en heb ik al vermeld dat IK binnenkort jarig ben? 🙂

 17. Lyske augustus 10, 2012 bij 9:54 pm #

  Fijne dag morgen! Ik zal de zon voor je laten schijnen! En omdat ik het hele weekend vrienden help met klussen en niet van de zon kan genieten, hoop ik als troost op de ‘Reindeer Trophy shiny gold necklace’. Ik zal na middernacht ook nog een leuk berichtje op de Chit Chat Facebookpagina zetten …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: