Do you like my new skirt?!

8 Aug


Gisteren heb ik in Brugge de vondst van mijn leven gedaan in vintage shop Think Twice. Toen ik deze rok zag, werd ik meteen stapelverliefd op zijn kleur én z’n lengte. Extra pluspunt: ik betaalde er nog maar 6 euro voor. Het lief was at first sight niet bijster enthousiast, maar toen ik de rok thuis combineerde met een simpel zwart shirtje en high heels vond hij ‘m al mooier. Ik ben in elk geval verliefd!

Meer info op http://thinktwice-secondhand.be.

P.S.: ook mijn schoenen van Steve Madden kocht ik tweedehands en dat op http://www.2dehands.be!

6 Reacties to “Do you like my new skirt?!”

 1. An-Sofie augustus 8, 2012 bij 8:32 am #

  Leuk voor bij een ander, maar ‘k zou het zelf nooit (durven) dragen! 🙂

 2. Sarah augustus 8, 2012 bij 9:03 am #

  Ooh! Looking good sweety! En dat voor maar 6 EUR! Jij weet goed om te springen met de crisis 🙂

 3. tanja augustus 8, 2012 bij 11:19 am #

  Tof hoor, tis aan de durvers hè! Heb er ook al wat spulletjes gekocht voor heel weinig geld.
  Hele leuke winkel en voor mij op 10 min van mijn deur : )

  • chitchatontherocks augustus 8, 2012 bij 11:26 am #

   Ja, inderdaad een SUPERleuke winkel. Soms heb ik in tweedehandswinkels geen idee waar ik moet beginnen zoeken, maar dat gevoel had ik totaal niet bij Think Twice. Och, gij woont in Brugge zie ik nu op uw Facebook?!

 4. michaelblogt augustus 8, 2012 bij 1:34 pm #

  Maar 6 euro? Nu nog een Dacia Duster en je kan de baan op 😉 lol

 5. tiarasboekenblog augustus 9, 2012 bij 8:22 am #

  super cuteee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: