En de nieuwste Disney-prinses heet *tromgeroffel*… Prinses Anna!

7 Aug

Sneeuwwitje, Doornroosje en Assepoester, watch out! Er is een nieuwe Disney-prinses in town en ze ziet er pretty damn good uit. Gisteren maakte Walt Disney bekend dat hun nieuwste prinses Anna heet en dat ze zal schitteren in ‘Frozen’. De film is gebaseerd op ‘De Sneeuwkoningin’, een sprookje van Hans Christian Andersen dat in 1844 verscheen. Het verhaal? In het land van Prinses Anna (wiens stem ingesproken zal worden door de Amerikaanse actrice Kristen Bell) is het altijd winter. Samen met een avontuurlijke kerel die Kristoff heet trekt ze eropuit om de zomer terug te halen. Helaas moeten ze daarvoor eerst de Sneeuwkoningin vinden en ongetwijfeld ook verslaan. ‘Frozen’ verschijnt pas in het najaar van 2013, maar hieronder kan je alvast enkele schetsen van de animatiefilm bekijken. Ik kijk – ondanks het feit dat ik vrijdag 29 word – alvast uit naar de ongetwijfeld geweldige outfits van de prinses.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: