Meet Muffin

28 Jul

Oeps! Het is weer een week geleden dat ik nog geblogd heb. Maar euhm… * kijkt heel onschuldig en knippert eens lief met haar ogen* ik heb een geweldige reden. Maandag kreeg ik van the boyfriend namelijk het beste verjaardagscadeau ooit: een kitten. Ik noemde hem Muffin en heb er ondertussen al 6 dagen mijn handen mee vol. Hierboven en hieronder enkele foto’s. Need to go now, want zo te horen is Muffin in de veranda iets aan het uitvreten…

PS: mijn verjaardag is eigenlijk pas binnen 2 weken. No worries, ik laat dat niet zonder toeters of bellen voorbij gaan!

Op z’n speeltoren.

Met ‘grote broer’ Gizmo.

Cowabunga!

3 Reacties to “Meet Muffin”

  1. Saar juli 28, 2012 bij 10:24 pm #

    Hoe cool is de foto me Gizmo? Ze worden dikke vriendjes!

  2. bart steenhaut juli 30, 2012 bij 10:32 am #

    ik ben fan! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: