Nieuw van Lush: draai aan het wiel en ontdek welke kleuren je moet dragen!

20 Jul

Emotional Brilliance. Zo heet de gloednieuwe (en allereerste) make-uplijn van Lush. En het is niet zomaar een make-uplijn, want Lush introduceert morgen een gloednieuw concept dat je psychologische behoeftes linkt aan de cosmetica die je zou moeten dragen.

Say what?! Wel, de bedoeling is dat je aan het Emotional Brilliance Colour Wheel (op de foto hierboven) draait om je hoogstpersoonlijke kleurenconsultatie te krijgen. Concreet: je draait aan het rad en kiest de drie kleuren die je het meest opvallen. De eerste kleur die je kiest symboliseert je sterkte of zwakte. De tweede kleur staat symbool voor je onderbewuste behoefte en je derde kleur is je talent.

De 3 kleuren aka producten die je gekozen hebt kunnen een vloeibare lippentint, vloeibare eyeliner of een crème oogschaduw zijn.

Vloeibare lippentint

Deze lippentints gebruiken als basis de superverzachtende Ultrabalm van Lush. Dit is een simpele mix van organische jojoba-olie, candelillawas en rozenwas. Deze ingrediënten zijn elk intens verzachtend en dragen de pigmenten zeer goed.

Vloeibare eyeliner

‘Independent’ en ‘Fantasy’ zijn de twee eyeliners in het gamma. De basis is een infusie van ogentroost, een kruid met een oude traditie voor gebruik rond de ogen.

Crème oogschaduw

De basis van de crème oogschaduw is een verzachtende rozenblaadjesinfusie met amandel- en jojoba-olie. Lush wil zo de huid rond de ogen éxtra goed verzorgen.

Extra leuk: de collectie is, zoals alles van Lush, volledig veganistisch en de verpakkingen zijn zo ontworpen dat ze een zo klein mogelijke impact hebben op ons planeet.

Vanaf morgen (21 juli) online te bestellen én te koop in de Lush-winkels (de Lush-winkel in Brussel opent speciaal zijn deuren voor de lancering van Emotional Brilliance).

Meer info op http://www.lush.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: