Rihanna ontwerpt voor River Island

16 Jul

Néé, de zangeres gaat (helaas) niet in vaste dienst bij het Britse bedrijf, maar RiRi en River Island slaan wél de handen in elkaar voor een SS13 capsule collectie.

‘Ik ben al een hele tijd van plan om zelf een collectie te ontwerpen’, zegt Rihanna daarover. ‘En River Island is de perfecte partner om mee samen te werken. Wat me extra aangetrokken heeft, is het feit dat River Island een Brits familiebedrijf is. Ik vind Londen een erg inspirerende stad en het is bekend dat de mensen van River Island graag plezante dingen doen met kleren. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het bedrijf en iets héél erg speciaals te creëren!’

Als Rihanna- en River Island-fan was ik meteen heel erg happy toen ik dit bericht las en ik ben alvast héél erg benieuwd naar haar collectie. Alleen hoop ik dat Rihanna ook iets ontwerpt waarin mijn tepels niét zichtbaar zijn…

Meer info op http://www.riverisland.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: