Ik ga naar München en ik neem mee…

4 Jul

Morgen vertrek ik voor een dag en een nacht naar München voor een interview met the lovely Rita Ora (daarover later meer in Joepie). Omdat het maar een korte trip is, neem ik enkel handbagage mee. Eén klein probleem: ik heb een uitgebreid beautyritueel voor ’s ochtends en ’s avonds en zeul dus nogal graag mijn producten mee als ik mezelf verplaats. Niet dat ik een schminkpop ben die er altijd piekfijn bij wil lopen, maar ik ben nogal vasthoudend aan mijn gewoontes :-).

Voor deze trip heb ik een handbagage-beautykit samengesteld waarover ik best tevreden ben. Wat zit erin?

– Triple Active Fresh reinigingsdoekjes van L’Oréal Paris aka de enige reinigingsdoekjes waar ik geen puisten van krijg.

– een mini Benetint van Benefit, zodat ik ook een Duitsland een mooie blos tevoorschijn kan toveren.

– Mister Radiant van Givenchy. Op de achterkant staat ‘beautifying face gel’ en dat klopt. Mister Radiant maakt mijn gezicht egaler en bezorgt me een frisse kleur. Enkel jammer dat de naam wat doet denken aan Mister Proper :-).

– Mijn geluksbrenger: een stempel met een pony en mijn naam erop die the boyfriend voor mij liet maken in Azië.

– Mijn gezichtscrème: Clean-Ac van Avène. Met dank aan de dermatoloog, die me dit product aanraadde. Sinds ik overdag deze crème gebruik en ’s nachts de Epiduo (de crème die helemaal rechts staat en die ik dus ook meepak) aanbreng op mijn T-zone heb ik nog welgeteld 3 pukkels gehad.

– Een staaltje Express Body Lotion van Nivea.

– Vichy Anti-Transpiratie Behandeling: een deo die me écht de hele dag een fris gevoel geeft, met een héél neutrale geur. It does the trick… En if it doesn’t mogen mijn naasten me daar vriendelijk op wijzen.

– Shampoo van Zwitsal. ‘Voor de haartjes’, zoals de verpakking zegt.

– Een Guava Little Douchegel van Korres. Omdat die gewoon. heel. lekker. ruikt.

– Scandaleyes mascara van Rimmel.

– Een reissetje met een tandenborstel en een mini-verpakking tandpasta (met dank aan collega Hilde, die mij soms gewoon zulke praktische dingen cadeau doet).

Voila, I’m all set to go… Tchüss!

P.S.: ook mijn beugel voor ’s nachts gaat nog in m’n toiletzakje, maar dat beeldmateriaal wou ik jullie besparen :-).

2 Reacties to “Ik ga naar München en ik neem mee…”

  1. Robby juli 5, 2012 bij 3:16 am #

    packing light women, packing light

  2. Trappie juli 5, 2012 bij 7:41 am #

    Mmm Korres!!! Dat roept herinneringen op aan Barcelona! Wanneer gaan we terug 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: