S.O.S. Koortsblaas

3 Jul

Ik ben één van die mensen die af en toe gezegend wordt met een gigantische koortsblaas. Needless to say dat ik dat niet zo tof vind en wel om twee redenen.

Reden 1: zo’n koortsblaas ziet er gewoon niet uit.

Reden 2: het doet ook nog eens ferm zeer.

Vanalles heb ik ondertussen al geprobeerd om mijn koortsblazen sneller te doen verdwijnen, maar tot nu toe heb ik nog geen wondermiddel gevonden. Ik vind het bovendien gewéldig frustrerend dat de makers van bepaalde zalfjes zeggen dat je hun crème op de koortsblaas moet smeren als je ze voelt opkomen. Meneer de Zalfkesmaker, ik voél een koortsblaas nooit opkomen. Ze zit er meestal vooraleer ik het doorheb.

Mijn warme en licht gefrustreerde oproep aan jullie luidt vandaag dan ook: wie heeft er een wondermiddel dat wél helpt tegen koortsblazen? Alvast bedankt voor de tips!

De koortsblaas ready for its close-up!

Dankzij deze lelijkerd uit ‘From Dusk Till Dawn’ voel ik me wel al véél minder onaantrekkelijk!

6 Reacties to “S.O.S. Koortsblaas”

 1. Karen juli 3, 2012 bij 6:31 pm #

  Hextril met een wattenstaafje aanbrengen?

 2. Lien Galle juli 3, 2012 bij 6:36 pm #

  Die compeedplakkertjes zijn wel handig…er zijn ook aciclovirpillen die je kan innemen bij risicomomenten (blootstelling aan de zon, tijden van stress, als je antibiotica neemt of als je ongesteld bent…) deze helpen wel goed vind ik.

 3. Anneke juli 4, 2012 bij 10:58 am #

  Hexomedine, droogt de koortsblaas direct uit !

 4. Elke maart 18, 2013 bij 6:50 pm #

  Haha, wist je dat jouw foto de tweede foto is als je in google “koortsblaas” ingeeft? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: