Shoe Crush: Noiselle by EH

22 Jun

Image

Na 3,5 week op reis te zijn geweest (naar Laos en Thailand, maar daarover later meer) en het twee weken zo druk te hebben gehad dat ik écht niet meer wist waar m’n kop stond, maak ik bij deze officieel m’n blogcomeback. En waarover kan ik het na bijna 6 weken radiostilte beter hebben dan over mijn allergrootste passie, namelijk SCHOENEN?

Begin dit jaar las ik in verschillende kranten en magazines artikels over Noisette by EH, een schoenenmerk dat opgericht was door de Vlaamse Ellen Haselaars. Ellen beweerde dat zij pumps had bedacht waarop je met gemak een nachtje kon doortrekken op de dansvloer. ‘Het blijven natuurlijke hoge hakken’, aldus de bezielster van het merk. ‘Maar door de plateauzool en de zachte kussentjes binnenin zitten ze echt heel comfortabel.’ Mijn aandacht was gewekt. Enkele maanden en een naamsverandering – het merk heet ondertussen Noiselle by EH – later heb ik een paar zachtroze peeptoes van de hand van Ellen in mijn bezit en I’m hooked, want de pumps zitten écht goed. Ik ging er al een avondje mee ‘op de lappen’, trok op m’n schoenen naar ’t stad (Kortrijk, niet Antwerpen) én ik gebruikte ze om met het openbaar vervoer het halve land te doorkruisen. Mijn voetjes klaagden niet én ik kreeg tonnen complimentjes van vriendinnen. What more could I have wished for?

Met 260 euro zijn de pumps van Noiselle by EH niet spotgoedkoop, maar dat is niet meer dan logisch. Ze worden immers van het beste kwaliteitsleder met de hand gemaakt in Italië en als je zorg draagt voor je schoenen, gaan ze een hele tijd mee.

Meer info en verkooppunten op http://www.noiselle.be

Image

Image

Ps 1: Eén kleine opmerking wil ik jullie nog meegeven: ik ben het soort van meisje dat geregeld rond ‘klik klakt’ op hoge hakken. Meisjes die meestal platte schoenen dragen, zullen iets meer training nodig hebben.

Ps 2: Meer foto’s van yours truly en m’n roze schoentjes kunnen jullie zien in de extradikke zomerse Joepie die deze week te verkrijgen is bij de betere boekhandel. En ook bij de Delhaize en de GB :-).

2 Reacties to “Shoe Crush: Noiselle by EH”

  1. smieke juni 23, 2012 bij 8:28 am #

    en ze passen perfect bij de rozen… coole foto!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: