Birte doesn’t share food… maar wél het superleuke merk mbyM!

11 Mei

Ik heb sinds kort een nieuw favoriet modemerk aka een ‘fashion flebbekakske’. Enkele weken geleden liep ik door de Zimba, een klerenwinkel in Kortrijk, en zag ik de Tes-dress – die ik draag op de (slecht belichte) foto hierboven – van het Deense merk mbyM hangen. Toffe snit, leuke stof… Ik besloot ze te kopen om in september naar de trouw van mijn achternicht te gaan. I know, een pérfect excuus om een mooi kleedje te kopen!

Ondertussen heb ik wat research gedaan (en onder research versta ik écht niet alleen webshops bekijken) en I’m in love. Wat mij vooral aantrekt in mbyM is dat het merk sterk is in z’n eenvoud. Geen drukke prints en ingewikkelde ontwerpen dus, maar basics in de juiste stoffen en kleuren. Mijn volgende mbyM-slachtoffer? Deze Happely-blouse in een geweldige tint blauw.

Meer info op http://www.mbym.dk

Online te koop op http://www.welikefashion.be

Onder andere te koop bij Zimba (www.zimba.be).

2 Reacties to “Birte doesn’t share food… maar wél het superleuke merk mbyM!”

  1. Kaatje juli 10, 2012 bij 12:30 pm #

    ik ben ook totally fan!! ik heb een zalig hemdsjurkje in dat blauw kleurtje, prachtig op een witte jegging met oranje assecoires! 🙂

    • chitchatontherocks juli 10, 2012 bij 12:49 pm #

      OH! Echt? Ik heb die tuniek hierboven dus niet meer gevonden in mijn maat en nog altijd een beetje spijt. Maar heb in de solden al wel een ander mbym-hemd (Rafael) en shirt (Nico). Ja, ik ben een freak dat ik de namen van mijn kleren weet :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: