Lady Rose popt up in Mechelen

8 Mei

Ik heb een zwak voor véél dingen, dat zal mijn lief met veel plezier beamen. Handtassen? Kan ik niet laten staan. Schoenen? Moet ik de komende jaren niet meer kopen (maar het mag natuurlijk wel ;-)). Sjaals? Mijn kast puilt ervan uit. Beautyproducten? Kom maar een kijkje nemen in mijn badkamerkasten. Ook voor leuke juwelen heb ik een zwak en ik was dan ook dolblij toen ik enkele weken geleden deze supercoole halsketting en snoepjeszoete ring kreeg van het Vlaamse merk Lady Rose.

Image

Image

Jill Van Den Bosch, de blonde Mechelse achter Lady Rose, maakt hypoallergene juwelen met een knipoog naar de jaren ’50, die ze verkoopt in haar webshop. Van 30 juni tot en met 7 juli opent Lady Rose bovendien ook een pop-up store in Mechelen en kunnen we Jill en haar creaties dus in levenden lijve gaan aanschouwen. Ik voorspel alvast véél nieuwe ringen, halskettingen, armbanden en broches in mijn collectie!

Meer info op http://www.ladyrosejuwelen.com en op http://www.facebook.com/juwelen.lady.rose!

Adres pop-up store: Hanswijkstraat 33, Mechelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: