Hot or not: de Scholl Pop-slippers?!

7 Mei

Image

Vrijdagavond. 23u40. Heist op den Berg. Samen met sidekick Sara stond ik voor de etalage van een schoenenwinkel. Bij het aanschouwen van de Scholl Pop-slippers was ik meteen verliefd en wel op de gele exemplaren. Kleurrijke zomerschoenen? Ik had ze gevonden en zou ze asap gaan kopen!

Zondagmiddag. 16u08. Stasegem. Samen met mijn lief Robby zat ik voor de computer. Bij het aanschouwen van de Scholl Pop-slippers (die ik hem op digitale wijze onder de neus had geduwd) was Robby niét meteen verliefd en al zéker niet op de gele exemplaren. Zijn spontane reactie? ‘Die lijken kei hard op Croqs!’. Die ene zin volstond om mijn enthousiasme te temperen, doch slechts tijdelijk. Ik weeg nu m’n opties af: de slippers kopen en een hele zomer uitgelachen worden door m’n lief of ze wijselijk laten staan en op zoek gaan naar een andere zomerse shoecrush.

Wat vinden jullie? Hot or not?!

Meer op http://www.myscholl.be.

4 Reacties to “Hot or not: de Scholl Pop-slippers?!”

 1. Liesbeth mei 7, 2012 bij 6:44 pm #

  Sorry, ik voel de Robster hierin… PVC sletskes hebben nogal een groot water-sandaal-gehalte voor mij.

  • Liesbeth mei 7, 2012 bij 6:44 pm #

   *volg de Robster…

 2. Robby mei 7, 2012 bij 8:30 pm #

  De Floralux zou er vier containers van verkopen.

 3. Niels mei 8, 2012 bij 8:08 am #

  sorry birte, hier ook geen fan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: