Noë goes Mechelen!

3 Apr

Image

Na onder andere Noë by Your in Antwerpen en Noë by Julie in Waregem krijgt nu ook Mechelen zijn eigen Noë-winkel, namelijk Noë by Lily. Ja, dat is zéker iets om naar uit te kijken want elk meisje dat ook maar een ietsiepietsie héél klein beetje houdt van schoenen, weet dat het kleurrijke Belgische schoenenmerk SUPERDUPER is. Bovendien ben ik er zeker van dat élke shoeloving criminal bij eigenares Kelli in goede handen is. Ik ga zeker een kijkje nemen, al was het maar omdat mijn favoriete paar Noë’s dringend aan vervanging toe is.

Image

Open vanaf 20 april, Onze-Lievevrouwestraat, Mechelen.

PS: ik weet dat ik mijn blog SCHANDELIJK verwaarloosd heb. Nadat ik mezelf uitvoerig gekastijd heb en 100 weesgegroetjes heb gebeden, zal ik het nooit, never, nimmer, jamais meer doen. Pinky swear!

2 Reacties to “Noë goes Mechelen!”

  1. V. april 3, 2012 bij 8:19 pm #

    Ge hebt het dus ook al ontdekt!

  2. chitchatontherocks april 3, 2012 bij 8:36 pm #

    Amai, ja! Er was sprake van een vreugdedansje in Stasegem. Op een kwartierke zijn we in Mechelen van op’t werk, he. Knipoog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: